Herhaling Cursus EHBO Bij Kinderen in Beek en Donk

Herhaling Cursus EHBO Bij Kinderen in Beek en Donk

Iedereen die jonge kinderen heeft of hen verzorgt weet dat kinderen nieuwsgierig zijn en stap voor stap de wereld om hen heen verkennen. Lekker buiten spelen, in bomen klimmen of rolschaatsen. Een ongeluk zit dan vaak in een klein hoekje. Gelukkig zijn er al heel wat mensen die inmiddels een cursus EHBO bij kinderen gevolgd hebben die weten wat ze dan moeten doen.

Het is echter belangrijk om de kennis bij te houden, zodat men weet wat te doen als er iets gebeurd.

Daarom organiseert EHBO vereniging Beek en Donk een herhalingsles op woensdag 18 april a.s. van 20.00-22.00 uur in Het Ontmoetingscentrum aan de Otterweg in Beek en Donk. Kosten € 10 p.p. Aanmelden via het mailadres: ehbobeekendonk@gmail.com

Geïnteresseerden die nog geen cursus gevolgd hebben kunnen zich opgeven voor een nieuwe cursus EHBO bij kinderen die vermoedelijk plaats zal vinden in het najaar. Stuur daarvoor een mailtje met uw gegevens naar bovenstaand mailadres. Als er meer bekend is over de data zullen wij dan contact met u opnemen.