Jubilarissen 2020 EHBO vereniging Beek en Donk

Jubilarissen 2020 EHBO vereniging Beek en Donk

Alle jubilarissen zijn trouwe bezoekers van de maandelijkse oefenavonden van de EHBO vereniging Beek en Donk.

Erik Nieuwenhuis

In de 40 jaar dat Erik lid is is hij een regelmatige bezoeker van de oefenavonden om zijn kennis op peil te houden. Hij heeft 3 jaar in het bestuur gezeten. Erik is een gewaardeerd EHBO-er die je regelmatig als EHBO-er tegenkomt bij evenementen binnen en buiten Beek en Donk.

Tonny van Dommelen

Tonny zien we al 25 jaar bijna maandelijks op de oefenavonden. Met de kennis die hij daar op doet is de scouting al 25 jaar blij. Hierdoor hebben ze een EHBO-er in huis. Daarnaast is hij op zijn werk ook inzetbaar als EHBO-er.

Jolanda Martens

Jolanda heeft zich tijdens haar 25 jaar lidmaatschap ingezet voor de vereniging. Ze is jarenlang lid geweest van de Praktijkcommissie en heeft ze meerdere keren de Laarbeekoefening mede georganiseerd. Ze heeft ook een aantal jaren geholpen bij de jeugd EHBO en de sponsortocht voor de Jeugd EHBO mede georganiseerd. Ze is verder als EHBO-er inzetbaar bij diverse lokale evenementen.

Annie Beekmans

Annie is al vanaf het begin van haar 25 jaar lidmaatschap actief voor de vereniging. Ze is al vele jaren actief bij de Jeugd EHBO op diverse basisscholen in Beek en Donk en sinds 2005 de coördinator hiervan. Om de Jeugd EHBO te financieren organiseerde ze sponsor/skeelertochten voor de kinderen. Sinds dat Annie in het bestuur zit beheert ze de materiaal voorraad en verzorgt ze de uitgifte van EHBO materiaal ten behoeve van evenementen. Regelmatig kunnen we Annie als EHBO-er tegenkomen bij verenigingen en evenementen.

12,5 jaar EHBO-er

In verband met hun afwezigheid tijdens de jaarvergadering zijn Laura vd Aa, Bep Coolen en Mary Derks thuis verrast met een bloemetje omdat ze 12,5 jaar lid zijn van EHBO vereniging Beek en Donk.