Helmi van Dijk 25 jaar EHBO-er

Helmi van Dijk 25 jaar EHBO-er

Tijdens de jaarvergadering van de EHBO vereniging Beek en Donk werd aan Helmi van Dijk-vd Vrande het Bondsinsigne in Brons uitgereikt  i.v.m. haar 25 jarige EHBO jubileum. De onderscheiding werd uitgereikt door de voorzitter van de vereniging, met de daarbij horende oorkonde.

Toen er 25 jaar geleden iemand gezocht werd op haar werk die een EHBO diploma wilde gaan halen is Helmi dat gaan doen.  Dit kwam kort daarna ook goed van pas toen ze kinderen kreeg. Tegenwoordig ervaart ze dat het in haar huidige werk als kranten verdeelster en bezorgster een welkome aanvulling is. Tenslotte komt ze met veel mensen in aanmerking en is ze veel onderweg.

Ook naast haar werk kom je Helmi soms tegen op evenementen waar ze dan als EHBO-er aanwezig is. Altijd bereidt een praatje te maken bij de post of tijdens een EHBO actie. Ook aan de mede EHBO-ers wordt dan gedacht door het meenemen van een paar kranten om de tijd door te komen (want als EHBO-er hopen we natuurlijk niets te doen te hebben, maar mocht er iets voorvallen dan staan we paraat).

De EHBO vereniging Beek en Donk feliciteert Helmi met haar jubileum.